Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین سالگرد شهید مدافع حرم بابک نوری هریس با حضور رییس مرکز مطالعات راهبردی ناجا امروز(۷ آذر) در رشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، شهید «بابک نوری هریس» متولد سال 1371 جوانِ بسیجی آذری الاصل که در «رشت» اقامت داشت، دو سال پیش، داوطلبانه برای دفاع از حرم بانوی مقاوت حضرت زینب (سلام‌الله علیها) به صفوف رزمندگان مدافع حرم در «سوریه» ملحق شد و در عملیات آزاد سازی منطقه «البوکمال» بال در بال ملائک گشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیکر مطهر شهید بابک نوری (1آذر) تشییع و در گلزار شهدای رشت در جوار همرزمان شهیدش آرام گرفت؛ جمعیت زیادی از پیر و جوان، دختر و پسر، مذهبی و غیر مذهبی در این مراسم با شکوه حضور داشتند.


شهید نوری از دوران کودکی با عشق به اهل بیت (ع) در خانواده اش که منشأ این عشق از آن هاست با بخشندگی و محبت تربیت شد و خو گرفت، جوانی خوشتیپ که دفاع از حرم آل الله را به درس خواندن در خارج از کشور ترجیح داد.

 

نماز اول وقت، ولایت مداری، کمک به هم نوعان و حل مشکلات مردم از خصوصیات بارز این شهید والامقام بود.

 

اکنون 2 سال از نبودن این جوان ولایتمدار می‌گذرد و هر روز به جمع مشتاقان این شهید بزرگوار افزوده می‌شود. مشتاقانی که از سراسر کشور شیفته اخلاق‌مداری وی می‌شوند و راه خود را همچون راه این شهید انتخاب می‌کنند.

 

حال دومین سالگرد شهید بابک نوری هریس باحضور جمعی از مشتقان این شهید امشب(پنج شنبه، 7 آذر) ساعت 6 تا 8 عصر در گلزار شهدای رشت برگزار شد تا بهترین مراسم را برای این شهید بزرگوار برگزار کنند.

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد بسیج بسیج قرآن هفته بسیج اغتشاشات اخیر در کشور کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد هفته بسیج شهید بابک نوری هریس شهدای گیلانی شهید مدافع حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری شصت و دومین جایزه البرز اظهار داشت: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور، بیش از ۶۰ سال پیش پایه گذاری شد و در طول شش دهه بیش از ۶ هزار نخبه را شناسایی و از آنها حمایت کرد. این بنیاد با سه هدف کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و اعتلای نام ایران فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه جایزه البرز به عنوان نوبل ایرانی شناخته می‌شود، گفت: ویژگی مهم دیگر این جایزه اتکای آن به سنت حسنه وقف است و همه هزینه های آن از محل بنیاد و عواید آن تأمین می شود. همچنین پرونده ثبت جایزه البرز در یونسکو به عنوان جایزه ای جهانی در دست انجام است.

ارشدی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دوره اعطای جایزه البرز رخ داده است، گفت: از سال ۱۳۴۲ شمسی بیش از سه هزار دانشجو وام تحصیل و اشتغال و ۴۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کرده اند. از اوایل دهه ۹۰ شمسی هم آیین اعطای سالانه جایزه هم در قالب دو مراسم نخبگانی (در اردیبهشت ماه) و دانش آموزی (در آبان ماه) برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از رشد ۵۰ درصدی جایزه البرز در شصت و دومین دوره برگزاری خبر داد و تأکید کرد: در این دوره قریب به ۹ میلیارد تومان جایزه در بخش های مختلف به برندگان اعطا می شود؛ در دانشجویی و طلاب هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس فناوران، در بخش مخترعان و شرکت های دانش‌بنیان هر یک ۱۵۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس جایزه به برگزیدگان اعطا می شود. با توجه به افزوده شدن بخش دانشمند جوان به جایزه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با شرط سنی زیر ۴۰ سال، به دانشمند جوان جایزه ۳۰۰ میلیون تومانی همراه با نشان و تندیس جایزه البرز، و به چهار دانشمند هم هر کدام ۵۰۰ میلیون تومان همراه با نشان و تندیس جایزه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس بنیاد ملی نخبگان، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از شخصیت های علمی فرهنگی در سالن همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار می شود.

ارشدی درباره میزان استقبال از فراخوان جایزه در دوره شصت و دوم، اعلام کرد: طی مدت یک ماهه فراخوان، دو هزار و ۳۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴ درصد به بخش دانشجویی غیرپزشکی، ۱۵ درصد حوزویان، ۱۱ درصد دانشجویان پزشکی، ۱۲ درصد دانشمندان جوان، ۸ درصد هم به دانش بنیان ها، مخترعان و فناوران مربوط می شود که با شروطی همچون معدل بالا، رزومه قوی علمی و پژوهشی و نقش آفرینی های اجتماعی مجوز ورود در جایزه را یافتند.

وی تأکید کرد: اگرچه بنابر اساسنامه هر سال به تناسب افزایش سن جایزه بر میزان برندگان نیز افزوده می شود و برای مثال در شصت و دومین دوره، جایزه به ۶۲ نفر تعلق می گیرد اما تأکیدی بر تکمیل همه این ظرفیت نیست و باید افراد شرکت کننده واجد دریافت جایزه باشند، چنان که در بخش دانش آموزی در دوره شصت و یکم علی رغم ظرفیت ۶۱ نفری، تنها ۴۲ نفر موفق به دریافت جایزه البرز شدند.

کد خبر 6093269 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • پخش مستند «مسئله حجاب» از شبکه یک
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • مستند «مسئله حجاب» به تلویزیون رسید + ساعت پخش
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • پخش مستند «مسئله حجاب» به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری
  • گزارش تسنیم از اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید کهگیلویه
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم